Aanbevelingen

Wil je mij en mijn bedrijf graag wat beter leren kennen aan de hand van aanbevelingen van anderen? Hieronder staan een paar quotes en uitspraken die anderen over mij hebben gedaan.

Nynke is een zeer enthousiast persoon. In een sparringsessie weet ze haarfijn de vinger te leggen op de punten die aandacht verdienen en weet ze de juiste vragen te stellen zodat het geheel naar een hoger niveau getild wordt. Ik zou Nynke beschrijven als gedreven, to-the-point, zonder bullshit, helder, analyserend met aandacht voor de ander. Topkwaliteiten om te hebben in een fijne samenwerking. Dankjewel Nynke!

Elise van Winden, collega ondernemer bij The Wind Academy naar aanleiding van ondersteuning bij het ontwikkelen van haar workshop

“Nynke Zandhuis ken ik als een gedreven, enthousiaste coach en training met veel passie. Hierdoor komt de informatie goed over op deelnemers. Nynke is iemand ambitieus en serieus is en haar werk met veel inzet doet. Zij is zeer toegankelijk en staat open voor feedback. Ze creëert een warme en veilige sfeer waardoor deelnemers op een veilige manier kunnen leren.”

Suzan Vroon, naar aanleiding van deelname aan de workshop ‘samenwerken met verschillende generaties op de werkvloer’

“I see you as a great female leader. Really inspiring!”

“I appriciate your kindness, sensitivity and empathy”

“The stories you tell give colour to the information you give”

“Your energy and care create a very good atmosphere for the group to learn”

Your confidence gives me confidence”

Quotes from participants from a training about body confidence and selfesteem

“Nynke maakt snel contact met kinderen en jongeren en weet ze echt te motiveren en te helpen. Mijn kind zit na contact met Nynke altijd vol positieve energie en ideeën.”

Een ouder naar aanleiding van pedagogische begeleiding van haar kind

“Nynke geeft op een open, vriendelijke manier inzicht in situaties en visies. Ze geeft mensen ruimte een eigen mening te ontwikkelen, maar wel met handreikingen en tools om dit onderbouwd te kunnen doen”

Een deelnemer naar aanleiding van deelname aan de workshop ‘samenwerken met verschillende generaties op de werkvloer’

“I’ve worked with Nynke on two events where she has been excellent each time. She is very responsible and has great management skills. She is very proactive, trustworthy and reliable and to add, is very approachable and friendly. “

A colleague in an international event for SHARP

“Nynke is in de periode van september tot en met november 2018 mijn praktijkbegeleider geweest. Erg tof aan Nynke is dat ze meedenkt en helpt bij hetgeen wat het beste is voor jou als persoon. Ook laat ze jou de positieve kanten zien van je eigenschappen, zoals je ze wellicht nog nooit hebt gezien! Bij Nynke is geen vraag te veel, is ze geïnteresseerd in jouw gewoontes en is ze een fijn gezelschap op de werkvloer! Nynke vindt het fijn als je meedenkt als ze voor een lastige klus staat. Dit laat ze merken en ze helpt anderen ook waar dat nodig is!”

Een stagiaire over mijn begeleiding