Anderen over Unynk

Hier kan je vinden wat er over Unynk wordt gezegd door anderen. Unynk is verscheidene malen in het nieuws geweest. Wil je mij en mijn bedrijf graag wat beter leren kennen aan de hand van aanbevelingen van anderen? Hieronder staan een paar quotes en uitspraken die anderen over mij hebben gedaan.

Unynk in de krant

In het nieuws

Nynke is genomineerd voor de Libelle ster award! Een award voor STerke vrouwen die hun Energie inzetten voor Resultaat.

Hier kan je stemmen!

Pedagoge Nynke Zandhuis bood in de coronatijd gratis online consulten aan. Videobelgesprekken waarbij ik iets leuks deed met kinderen die wel even afleiding, volle aandacht en een luisterend oor konden gebruiken.

Libelle Ster award. Klik hier voor het volledige artikel

Zandhuis weet als pedagoog als geen ander hoe belangrijk vakanties zijn voor kinderen. ,,Vakantie is iets wat je met je gezin doet. Je beleeft samen avonturen. Voor kinderen is het heel goed om die buiten de school te beleven. Zo doen ze dingen die ze niet gewend zijn en leren ze hele andere kwaliteiten. Zes weken met je Lego spelen is misschien ook leuk, maar biedt toch minder prikkels.”

Unynk in het nieuws met Vakantie in Huis in het AD

„Ook ben ik bezig met iets heel nieuws, wat ik ontzettend tof vind: het bieden van ondersteuning en begeleiding aan kinderen, zodat ze even iemand anders hebben om mee te praten. Op die manier hebben ze afleiding en een luisterend oor van een onafhankelijk persoon (…). Ik vind het heel bijzonder om dit te doen, omdat ik op deze manier iets bijdraag aan de maatschappij, en tegelijkertijd ook mijn mogelijkheden uitbreid.”

Nynke in de Telegraaf over de coronatijd en het telefonisch coachen van kinderen

Ook is Unynk met Vakantie in Huis in de Heerenveense courant, Groot Heerenveen en Omrop Fryslân (op 44:20 minuut) geweest.

“Nynke deelt met ons haar basishouding in het ondernemerschap. Namelijk, handelen vanuit vertrouwen en doen waar je blij van wordt.”

Stralend werken podcast met Bianca Hesse, Interview met Nynke over blijdschap en vertrouwen in je werksituatie

“Wees lief en geduldig met jezelf. Het is logisch als je nu minder gedaan krijgt of je even klote voelt. Dat is oké. Ga vooral iets doen waar je wél happy van wordt als je stiekem wel weet dat je toch niks gedaan gaat krijgen als je naar je scherm blijft staren. Dat is nuttelozer dan wat leuks doen. “

In het Blijst magazine van Henriëtte Dierckxens over onderprikkeling in coronatijd

Aanbevelingen van anderen

Nynke is een zeer enthousiast persoon. In een sparringsessie weet ze haarfijn de vinger te leggen op de punten die aandacht verdienen en weet ze de juiste vragen te stellen zodat het geheel naar een hoger niveau getild wordt. Ik zou Nynke beschrijven als gedreven, to-the-point, zonder bullshit, helder, analyserend met aandacht voor de ander. Topkwaliteiten om te hebben in een fijne samenwerking. Dankjewel Nynke!

Elise van Winden, collega ondernemer bij The Wind Academy naar aanleiding van ondersteuning bij het ontwikkelen van haar workshop

“I see you as a great female leader. Really inspiring!”

“I appriciate your kindness, sensitivity and empathy”

“The stories you tell give colour to the information you give”

“Your energy and care create a very good atmosphere for the group to learn”

Your confidence gives me confidence”

Quotes from participants from a training about body confidence and selfesteem

“Nynke maakt snel contact met kinderen en jongeren en weet ze echt te motiveren en te helpen. Mijn kind zit na contact met Nynke altijd vol positieve energie en ideeën.”

Een ouder naar aanleiding van pedagogische begeleiding van haar kind

“Nynke Zandhuis ken ik als een gedreven, enthousiaste coach en training met veel passie. Hierdoor komt de informatie goed over op deelnemers. Nynke is iemand ambitieus en serieus is en haar werk met veel inzet doet. Zij is zeer toegankelijk en staat open voor feedback. Ze creëert een warme en veilige sfeer waardoor deelnemers op een veilige manier kunnen leren.”

Suzan Vroon, naar aanleiding van deelname aan de workshop ‘samenwerken met verschillende generaties op de werkvloer’

“Nynke geeft op een open, vriendelijke manier inzicht in situaties en visies. Ze geeft mensen ruimte een eigen mening te ontwikkelen, maar wel met handreikingen en tools om dit onderbouwd te kunnen doen”

Een deelnemer naar aanleiding van deelname aan de workshop ‘samenwerken met verschillende generaties op de werkvloer’

“I’ve worked with Nynke on two events where she has been excellent each time. She is very responsible and has great management skills. She is very proactive, trustworthy and reliable and to add, is very approachable and friendly. “

A colleague in an international event for SHARP

“Nynke is in de periode van september tot en met november 2018 mijn praktijkbegeleider geweest. Erg tof aan Nynke is dat ze meedenkt en helpt bij hetgeen wat het beste is voor jou als persoon. Ook laat ze jou de positieve kanten zien van je eigenschappen, zoals je ze wellicht nog nooit hebt gezien! Bij Nynke is geen vraag te veel, is ze geïnteresseerd in jouw gewoontes en is ze een fijn gezelschap op de werkvloer! Nynke vindt het fijn als je meedenkt als ze voor een lastige klus staat. Dit laat ze merken en ze helpt anderen ook waar dat nodig is!”

Een stagiaire over mijn begeleiding