Coronahulp

Zit je met je handen in je haar of kunnen je kinderen gewoon wel even een beetje ontspanning en aandacht gebruiken? Graag bied ik als pedagogoog hierbij mijn hulp aan.

Ik wil graag mijn steentje bijdragen in deze situatie. Kinderen zitten thuis met hun hele gezin. Normaal zie je de juf of meester op school, muziekles, scouting of sport, maar nu mis je dat contact. Ik denk dat het belangrijk is dat mensen van buiten het gezin ook blijven inchecken bij de kinderen. Als pedagoog zet ik graag mijn kwaliteiten en kennis in om kinderen te ondersteunen en begeleiden via videobellen.

De eerste reviews

“Mijn kind heeft de rest van de dag heerlijk gespeeld met een lach op zijn gezicht. Je hebt echt verschil gemaakt!”

“Ik weet nu uit ervaring hoe waardevol dit is! Ik kan jullie Nynke echt aanraden. Ik kende haar niet maar de eerste belafspraak met mijn kinderen ging meteen fantastisch! Ze maakte heel snel contact en ik had er geen werk aan, hoefde niks voor te bereiden. Het ging vanzelf. Ik was wat sceptisch van tevoren maar ik had echt even tijd voor mezelf. Een aanrader dus!”

Wat is het fijn om in deze tijd iets voor kinderen en hun ouders te kunnen betekenen! En ik heb nog ruimte voor aanmeldingen. Ik hoor het graag als hier behoefte aan is in jouw gezin.

Wat ik kan bieden?

  • even kletsen buiten de vaste kring
  • een luisterend oor voor spanning in het gezin
  • hulp met schoolwerk (ik heb ervaring als huiswerkbegeleider en examentrainer)
  • ondersteuning bij ritme vinden in deze nieuwe situatie- pedagogische (spel) begeleiding
  • even iets anders
  • ontspanning

Wat voor soort activiteiten doe ik?

Tot nu toe heb ik onder andere spelletjes gespeeld met lego, paaseieren gezocht, geknutseld en buiten insecten gezocht, terwijl we ondertussen lekker aan het kletsen waren over de leuke en de minder leuke dingen. De precieze inhoud stem ik af op de behoefte en interesses van het kind en de ouder.

Praktisch

Ik bied dit aan aan kinderen vanaf een jaar of 7, voor zo’n 15-30 minuten per keer. De eerste keer om te proberen en daarna vaste afspraken, bijvoorbeeld één of twee keer per week. Ik bied dit gratis aan, al is een donatie natuurlijk welkom, afhankelijk van wat je het waard vindt en wat je kan missen.

Neem contact op via mail of whatsapp of vul het volgende formulier in


    captcha