Diensten

Unynk levert trainingen, diensten en ondersteuning in verschillende situaties. Hier vind je een aantal. Heb je een nieuw idee of voorstel? Ik hoor graag van je.

Natuurkei

In samenwerking met BSO Vrijland heeft Unynk toffe activiteiten ontwikkeld die je met het hele gezin buiten kan doen in deze winterlockdown. Hier vind je meer informatie over hoe je meedoet en kans maakt op de prijs!

Kindercoaching

Als ouder wil je het allerbeste voor je kind. Soms weet je alleen niet waar je moet beginnen. Een kind opvoeden hoef je niet alleen te doen, het is juist heel goed voor je kind als ze ook met iemand buiten het gezin kunnen praten en spelen. Hier bied ik als pedagoog mijn hulp bij aan.

Creatieve Breaks, bijeenkomsten of workshops

Nynke heeft in de afgelopen tijd verschillende creatieve breaks en (online) bijeenkomsten georganiseerd voor bijvoorbeeld studenten en ondernemers. Daarnaast ondersteunt ze vaak andere bedrijven met het bedenken en organiseren van bijeenkomsten. In het assortiment zit op dit moment onder andere een moppermoment, een actieve bingo en een crazy 88 opdrachtenspel. Mocht één van deze activiteiten je interessant lijken of heb je een ander idee waarbij je ondersteuning kan gebruiken? Ik denk graag met je mee!

Vakantie in Huis

Unynk organiseert Vakantie in Huis! Meer informatie over dit toffe programma op deze pagina

Workshop samenwerken met verschillende generaties op de werkvloer

Workshop voor Young professionals en senior professionals over de omgang met elkaar. In deze workshop krijg je aan de hand van jouw ervaringen en die van de andere deelnemers inzichten en handvatten om de samenwerking soepeler te laten verlopen.

Buiten spelen, Lekker Belangrijk! Training

Workshop, training en coaching voor medewerkers van BSO’s, kinderdagverblijven, gastouders en docenten. Hoe geef je buiten spelen en outdoor learning een plek binnen je drukke programma? En hoe doe je dat met alleen een schoolplein tot je beschikking? Voor meer informatie en vragen kan je contact opnemen via info@unynk.nl

Pedagoog, pedagogisch coach en beleidsmedewerker in de kinderopvang

Unynk werkt op dit moment o.a. samen met Vrijland Amersfoort, een BSO waarbij we eigenlijk altijd naar buiten gaan. Hier staat Nynke op de groep en werkt als pedagogisch coach en beleidsmedewerker. Kan Unynk iets betekenen voor jouw kinderopvangorganisatie? Vind me via Tadaah of neem direct contact met me op!

Docent

Op dit moment werkt Unynk o.a. samen met de Haagse Hogeschool, opleiding Social Work. Hier geeft Nynke les en begeleiding aan studenten in het propedeusejaar, in de vakken psychologie, pedagogiek en projectbegeleiding in de wijk. Mocht je op zoek zijn naar een externe docent? Ik hoor het graag!