Diensten

Unynk levert trainingen, diensten en ondersteuning in verschillende situaties. Hier vind je een aantal. Heb je een nieuw idee of voorstel? Ik hoor graag van je.

Natuurfunctionaris Kruiskamp/Koppel, Zuid en Schuilenburg

In samenwerking met ABC Amersfoort bied ik natuuractiviteiten aan tijdens en na schooltijd en in de vakanties. Verder ben ik de contactpersoon in de wijk voor alles wat met kinderen en natuur te maken heeft.

Boomkaarten

Unynk heeft in samenwerking met Harko Stolte een tof product ontworpen; boomkaarten! Te gebruiken als coachkaarten en als leermateriaal. Meer info vind je hier.

Buiten spelen, Lekker Belangrijk! Training

Workshop, training en coaching voor medewerkers van BSO’s, kinderdagverblijven, gastouders en docenten. Hoe geef je buiten spelen en outdoor learning een plek binnen je drukke programma? En hoe doe je dat met alleen een schoolplein tot je beschikking? Voor meer informatie en vragen kan je contact opnemen via info@unynk.nl

Pedagogisch coach en beleidsmedewerker in de kinderopvang

Unynk werkt op dit moment samen met Kiki kennisinstituut, Spiekr Kenniscentrum Kindontwikkeling en zelfstandig als pedagogisch coach, beleidsmedewerker en trainer/docent in de (groene) kinderopvang. Kan Unynk iets betekenen voor jouw kinderopvangorganisatie? Neem contact met me op!

Docent

Unynk heeft in het verleden samengewerkt met de Haagse Hogeschool, opleiding Social Work. Hier gaf Nynke les en begeleiding aan studenten in het propedeusejaar, in de vakken psychologie, pedagogiek en projectbegeleiding in de wijk. Daarnaast werkt ze samen met NCOI en de HU in het begeleiden van studenten en stagiaires. Mocht je op zoek zijn naar een externe docent? Ik hoor het graag!

Creatieve Breaks, bijeenkomsten of workshops

Nynke heeft in de afgelopen tijd verschillende creatieve breaks en (online) bijeenkomsten georganiseerd voor bijvoorbeeld studenten en ondernemers. Daarnaast ondersteunt ze vaak andere bedrijven met het bedenken en organiseren van bijeenkomsten. In het assortiment zit op dit moment onder andere een moppermoment, een actieve bingo en een crazy 88 opdrachtenspel. Mocht één van deze activiteiten je interessant lijken of heb je een ander idee waarbij je ondersteuning kan gebruiken? Ik denk graag met je mee!

Kindercoaching

Als ouder wil je het allerbeste voor je kind. Soms weet je alleen niet waar je moet beginnen. Een kind opvoeden hoef je niet alleen te doen, het is juist heel goed voor je kind als ze ook met iemand buiten het gezin kunnen praten en spelen. Hier bied ik als natuurpedagoog mijn hulp bij aan.

Workshop samenwerken met verschillende generaties op de werkvloer

Workshop voor Young professionals en senior professionals over de omgang met elkaar. In deze workshop krijg je aan de hand van jouw ervaringen en die van de andere deelnemers inzichten en handvatten om de samenwerking soepeler te laten verlopen.