Kindercoaching

Als ouder wil je het allerbeste voor je kind. Soms weet je alleen niet waar je moet beginnen. Een kind opvoeden hoef je niet alleen te doen, het is juist heel goed voor je kind als ze ook met iemand buiten het gezin kunnen praten en spelen. Hier bied ik als pedagoog mijn hulp bij aan. Ik zet graag mijn kwaliteiten en kennis in om kinderen te ondersteunen en begeleiden via videobellen.

Juist in deze tijd is het belangrijk voor kinderen om even met iemand buiten het gezin contact te hebben, even hun verhaal kwijt te kunnen en steun te krijgen. En als ouder is het ook fijn om wat tips en tricks te krijgen. Daarom mijn aanbod om videobegeleiding aan kinderen te bieden.

Pedagogen omarmen al jaren het Afrikaanse gezegde; ‘It takes a village, to raise a child’. Het is voor iedereen in het gezin waardevol om hulp te accepteren als het even wat minder lekker loopt. Uit de reviews blijkt dat de gesprekjes die ik heb met je kind je als ouder rust geeft, ervoor zorgt dat je kind beter in zijn vel zit en zorgt voor een betere sfeer in het gezin. Ik heb veel respect voor ouders die de waarde inzien van deze begeleiding voor je kind en deze spannende stap durven te zetten.

Reviews

“Mijn kind heeft de rest van de dag heerlijk gespeeld met een lach op zijn gezicht. Je hebt echt verschil gemaakt!”

“Ik weet nu uit ervaring hoe waardevol dit is! Ik kan jullie Nynke echt aanraden. Ik kende haar niet maar de eerste belafspraak met mijn kinderen ging meteen fantastisch! Ze maakte heel snel contact en ik had er geen werk aan, hoefde niks voor te bereiden. Het ging vanzelf. Ik was wat sceptisch van tevoren maar ik had echt even tijd voor mezelf. Een aanrader dus!”

Wat is het fijn om in deze tijd iets voor kinderen en hun ouders te kunnen betekenen! En ik heb nog ruimte voor aanmeldingen. Ik hoor het graag als hier behoefte aan is in jouw gezin.

Wat ik kan bieden?

  • even kletsen buiten de vaste kring
  • een luisterend oor voor spanning in het gezin
  • (emotionele) ondersteuning voor kinderen en ouders
  • hulp met schoolwerk (ik heb ervaring als huiswerkbegeleider en examentrainer)
  • pedagogische (spel) begeleiding
  • even iets anders
  • ontspanning

Wat voor soort activiteiten doe ik?

Tot nu toe heb ik onder andere spelletjes gespeeld met lego, verstoppertje met knuffels gespeeld, geknutseld en buiten insecten gezocht, terwijl we ondertussen lekker aan het kletsen waren over de leuke en de minder leuke dingen. De precieze inhoud stem ik af op de behoefte en interesses van het kind en de ouder.

Praktisch

Ik bied dit aan aan kinderen vanaf een jaar of 6, voor zo’n 15-30 minuten per keer. De eerste keer om te proberen en daarna vaste afspraken, bijvoorbeeld één of twee keer per week.

Kosten

Ik bied dit in de huidige tijd aan op donatiebasis, afhankelijk van wat je het waard vindt en wat je kan missen. Maak je hierover geen zorgen, we komen er wel uit.

Meer informatie of aanmelden?

Stuur me een berichtje als je vragen hebt, als je wil weten of dit ook voor jouw gezin waardevol is of als je je aan wil melden. Laten we samen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen! Je kunt contact opnemen via mail of whatsapp of het volgende formulier invullen. Ik hoor graag van je.


captcha