Natuuravonturen in de herfstvakantie

Iedere dag naar buiten voor kinderen en ouders

Ben jij ook op zoek naar leuk en leerzaam vermaak voor jouw kids in de vakantie? En wil jij graag vaker naar buiten met de kinderen, of jouw kids buiten op avontuur sturen terwijl jij de tijd hebt voor een kop koffie/thee? Natuurcoach Elise en natuurpedagoog Nynke hebben drie toffe activiteitenseries voor je klaar gezet. Negen dagen lang een natuuravontuur voor 2 uur plezier in het bos of de achtertuin. Voor 15 euro hebben we keuze uit een programma voor de creatieveling, de stoere buitenspeler en de speurneus! Kriebelbeestjes zoeken, een speurtocht naar natuurschatten of stoere hutten bouwen, er komt van alles langs!

De voordelen?

  • Lekker naar buiten, in het bos of in de achtertuin
  • Spelenderwijs leren
  • Elke dag (9x) een verrassend avontuur
  • Ontspannen voor ouders en kinderen (van 4 tot 12 jaar)
  • Minimaal 2u per dag aan natuuravonturen voor 15 euro (dat is maar 1,66 per dag!)

We hebben keuze uit activiteiten voor creatievelingen (bijv. zelf thee plukken en gezellig samen opdrinken, verven met planten en danseressen maken van bloemen) stoere kinderen (bijv. hutten maken, in het donker op avontuur, vlotten bouwen) en speurneuzen (bijv. een sterrenkaart maken, spoorzoeken en bruggen bouwen).

Klik hieronder op het programma naar keuze. Wil je twee of drie avonturen per dag? Meld je dan even aan via beide knoppen.

De avonturen krijg je elke ochtend bij zonsopkomst via de mail toegestuurd, vanaf de eerste zaterdag van jouw herfstvakantie, 9 activiteiten in totaal.